Bună dimineaţa puiuţa :-* kiss
Pentru început, vreau să-mi mulţumesc. Îţi mulţumesc şi mă plec cu respect în faţa ta, pentru că eşti. Încă eşti..

Sper că ai avut somnul lin şi odihnitor; te simţeam de aici cât erai de epuizată. Şi fizic şi psihic şi emoţional. Dar dacă ai dormit poate te-ai refăcut...poate. Ai visat ceva? Eu mă tot gândesc la drumul acelei lacrimi care ai vrea să fii tu.
 Ai citit mesajul? De pe firul ierbii, unde ai ajuns? Pe vreo potecă de munte? Îţi place muntele; de ce nu te duci acolo?E frumos, eu am fost deja...îţi voi povesti. Altundeva...acum trebuie să îţi scriu despre prieteni falşi. Ştii...este greu...mereu îmi dai teme dificile.

Îmi e greu să vorbesc despre prieteni falşi...nu ştiu ce înţelegi tu prin termenul ăsta. Nu ştiu dacă, înşelîndu-ţi încrederea, am intrat şi eu în categoria lor. Nu ştiu dacă aceia se pot numi prieteni. Poate doar profitori...se dau pe lângă tine, ţi se bagă pe sub piele până îşi ating scopul, apoi te părăsesc.
...sau poate ipocriţi? Oameni care stau lângă tine atunci când îţi este bine, dar te părăsesc la nevoie? 
...sau poate meschini? Persoane preocupate de interesele lor mărunte, pt îndeplinirea cărora ai şi tu o fărâmă de rol?

Nu ştiu...sunt atâtea şi atâtea nume care se pot găsi! Prieteni falşi...mamă...ăştia-s d-ăia contrafăcuţi la chinezi
Ţie îţi place să îi ai în jurul tău? Să îi ştii că te sapă pe la spate, când nu eşti atentă? Ţi-ai complica o viaţă şi aşa complicată.  Indiferent a cui, viaţa întotdeauna este complicată...
Sunt curios...dacă tu eşti înconjurată de prieteni falşi, cum te-ai purta cu ei? Aşa cu m ai chef, dacă ar fi să mă iau după noua ta postare. O atitudine pe care o aprob din tot sufletul...dacă tu nu lupţi pt propriile dorinţe şi nevoi, nimeni nu o va face. Şi chiar de-ar încerca, nevoia ar deveni o poruncă, care niciodată nu este privită cu ochi buni. Duce doar la răzvrătire şi la ceartă.
Şi mi-e teamă că în dorinţa mea de a te ajuta să cauţi raza de lumină din propriul suflet, exact spre asta am tins...Ţi-am contrazis fiecare trăire negativă m-am luptat să elimini întunericul din tine pentru a putea vedea mai clar pe ce drum trebuie să apuci. 
M-am luptat pentru a uita de propriul întuneric. Nu ţi-am spus de el, este o slăbicine. Eu ştiu că mi le pot dovedi, dar tu nu mă cunoşti, nu ai de unde să ştii asta. Deci, pentru a-ţi putea arăta capacitatea mea de a rezista şi răbdarea în faţa suferinţei, a trebuit să ascund.
Nu mă scuz spunîndu-ţi toate astea. Îţi descriu doar o realitate pe care cred că aş repeta-o, dacă aş avea ocazia. Ştiu...s-a prăbuşit o întreagă lume când ai aflat...dar numai aşa m-ai putut cunoaşte fără idei preconcepute. Nesiguranţa, teama, sensibilitatea, misterul, infantilitatea...nu sunt slăbiciuni. Oricine are aşa ceva, însă oamenii puternici şi le depăşesc. 
Asta aştept eu de la tine. Ştiu că eşti puternică. Cu perspectiva unui viitor plin de iubire sau frigid, cu un zbor de aripi negre sau unul fără o aripă, cu vise sau fără, mă aştept de la tine să merg mai departe. Viaţa e o lungă mizerie, iar uneori mai faci şi câte-o infecţie de la atâta murdărie. Dar niciodată nu ştii ce ai în faţă, de unde poate apărea o insulă de lumină. 
Spuneai că eşti pierdută şi fără direcţie...până să ne întâlnim şi eu eram la fel. Nu-mi găseam sensul existenţei. Fără job, fără colegi care să mă mănânce de cur şi să mă enerveze...viaţa mea curge în majoritatea timpului acasă, la calculator sau prin împrejurimi. Apoi. într-o zi ai venit tu şi totul s-a schimbat. 
Spui că nu vrei să te schimbi...foarte bine, nu o face, dacă eşti fericită aşa; nu  eşti obligată. Nimeni nu îţi cunoaşte sufletul...Nu vreau să te schimb. Vreau doar să îţi arăt că ai şi alte căi. Nu eşti tu cea mai cea, iar toată planeta geme de frumuseţuri. Nu eşti numai tu bobul de neghină dintr-o oca de grâu. Dar dacă tu vrei să crezi aşa...fiecare e stăpân pe propriul fond de valori. Nu ţi le pot impune pe ale mele.

Dar acum trebuie să dormi. Apoi să te trezeşti.
Vorbim prin sms - mai rar, că ai treabă multă.

Somn uşor. :-* kiss
Când te vei trezi, ştii că voi fi lângă tine...şi poate te voi săruta. Sau poate voi vrea doar să îţi fac poftă :P tongue